Barion Pixel

Általános szerződési feltételek

Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló (fogyasztó) a www.mezeieszter.hu webcímen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§ alapján megírt általános szerződési feltételeket. Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív használója kíván lenni a www.mezeieszter.hu által kínált lehetőségeknek, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.

1. Üzemeltetői adatok:

 • Cégnév: Esroiza Kft.
 • Székhely: 2151 Fót Deák Ferenc utca 28.
 • Adószám: 23985726-1-13
 • Cégjegyzék szám: Cg. 13-09-169891, Kibocsájtó cégbíróság:
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elektronikus elérhetőség: esroizakft-info@yahoo.co.uk
 • Telefonos elérhetőség: +36 70 4271773
 • Számlaszám: 18203033-06025616-40010010

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: üzemeltető.

2. A tárhelyszolgáltató elérhetőségei:

 • DotRoll Kft.
 • Székhely: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.
 • Cégjegyzékszám: 01 09 882068
 • Adószám: 13962982242
 • Képviselő neve: Komáromi Zsolt György Beosztása: Adatvédelmi tisztviselő
 • Postacím: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.
 • Email cím: dpo@dotroll.com Telefonszám: +36-1-432-3232
 • A tárhelyszolágltató adatkezelési szabályzata: https://dotroll.com/wp-content/uploads/2020/01/adatkezelesi-szabalyzat.pdf

3. Megvásárolható szolgáltatások köre

 • 7 napos (1 hetes) előfizetés előre rögzített és esetenként „élő” fitnesz edzés sport tréning videókhoz
 • 14 napos (2 hetes) előfizetés előre rögzített és esetenként „élő” fitnesz, sport edzés tréning videókhoz
 • 30 napos (havi) előfizetés előre rögzített és esetenként „élő” fitnesz edzés, sport tréning videókhoz
 • egyéb előfizetés előre rögzített és esetenként „élő” fitnesz edzés tréning videókhoz

Figyelmeztetés:

A szolgáltatások adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek.

A fitnesz edzéseken való részvétel a videókon megjelenített sport fogalakozásokat mindenki csak saját egészségének és fittségének meglelően csak saját felelősségére végezheti.

Bizonyos feladatok edzésformák külön figyelemmel és körültekintéssel végezhetőek várandós állapotban, meglépő egészségügyi probléma, betegség esetén. Meglévő egészségügyi probléma, várandóság esetén minden esetben az orvos véleménye az irányadó.

A fogyasztó kifejezetten tudomásul veszi hogy minden a mezeieszter.hu weboldalon elérhető tartalom videók egyéb hang és képanyagok letöltése, megosztása tilos!

4. Rendelési információk

A megjelenített termékek kizárólag a Web áruházon keresztül, online rendelhetőek meg.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt adót (jelen esetben 0% áfát alanyi adómentesség okán).

Amennyiben az üzemeltető hibás árat tüntet fel a szolgáltatás mellett, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér,úgy az üzemeltető nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.

Www.mezeieszter.hu termékkategóriák szerint böngészhet a Megvásárolható, szolgáltatások között. A felsorolt szolgáltatás mellett megtekintheti egy-egy termékek rövid leírását, árát, egyéb tulajdonságait, a teljesség igénye nélkül. Amennyiben ennél részletesebb tájékoztatásra van szüksége, úgy az üzemeltetői adatok között rögzített telefonszámon szíveskedjen felvenni a kapcsolatot az üzemeltetővel.

5. A rendelés menete

A. Az előfizetés típusára kattintva a terméket megrendelése elindul.

A szolgáltatás bejelentkezés nélkül nem rendelhető meg, megrendelés előtt Önnek be kell lépnie a rendszerbe. Ezt csak akkor tudja megtenni, ha regisztrálja magát. A regisztrációt a következő menüpont alatt találja. Ha Ön regisztrált vásárló, de elfelejtette jelszavát, használja a jelszó Bejelentkezés emlékeztetőt. Ha itt megadja a regisztrált e-mail címét, akkor a jelszavát e-mailben elküldjük Önnek. Belépést a Bejelentkezés menüpont segítségével végezheti el. Itt adja meg regisztrált e-mail címét és jelszavát, majd nyomja meg a belépés gombot. Ha sikeres a belépés, akkor ebben az ablakban megjelenik az Ön regisztrált e-mail címe és a kilépés gomb, amely segítségével elhagyhatja az áruházat.

B. A megrendelés elindításával a fizetés lebonyolítását végző pénzügyi szolgáltató oldalán kerül sor úgy hogy lehetőség van arra, hogy megtekintse és módosítsa ,hogy milyen szolgáltatást kíván rendelni, valamint ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbb fizetési és szállítási módot, illetve törölheti az adott tételt. A pénzügyi szolgáltató a számlázáshoz szükséges adatokat és nevet kéri a rendelés fizetésének elindításához.

C. Miután véglegesítette rendelését a megadott e-mail címére küldünk Önnek egy automatikus visszaigazolást, amely tartalmazza megrendelése adatait. Amennyiben nem kap ilyen levelet a rendszer nem fogadta el megrendelését. Ilyen esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, a már jelzett módon, az üzemeltetői adatok segítségével.

Miután elvégeztük megrendelésének feldolgozását, a megadott e-mail címére küldünk Önnek egy Megrendelés lezárva visszaigazolást.

A megrendelésének folyamatát a megrendelés lezárásáig figyelemmel kísérheti a Megrendelés követés menüpont segítségével. Itt megtalálhatja az összes eddigi megrendelését is, amit Www.mezeieszter.hu küldött. Minden megrendelés egy egyedi megrendelés számmal azonosítható.

6. Regisztráció

Amennyiben vásárolni szeretne, úgy az első vásárlás alkalmával meg kell adnia a vásárláshoz szükséges adatokat is, így a nevét, számlázási, e-mail címét, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A regisztráció véglegesítése előtt szükséges a regisztrációs feltételek elfogadása is. A regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer. A vevő köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a vevő egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a vevő adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért az Adatkezelő felelősséget nem vállal. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy az üzemeltető/ szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeltető kérelemre törli a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a törlési kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki szándékosan vagy tévedésből mást töröljön a regisztrációs adatbázisból. A regisztrációt az e-mail cím azonosítja, tehát egy e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni.

A regisztráció kötelezettségekkel nem jár.

7. A megrendelések feldolgozása.

A megrendelések feldolgozása azonnali. Az elfogadott megrendelés teljesítésének megkezdése azaz az előfizetés kezdete a fizetéstől számított –egy hetes előzetés esetén 7 naptári nap-két hetes előzetés esetén 14 naptári nap- egy havi előfizetés esetén 30 naptári nap amely időszak alatt az előfizető a www.mezeieszter.hu oldal összes tartalmához a Szolgáltató hozzáférés biztosít.

8. A megrendelt szolgáltatás ellenértékének, díjának fizetésének módja

A megrendelt termék fizetésének módja

 • Bankkártyával történő fizetés esetén a következő, érvényes és hatályos bankkártyák tulajdonosai számára lehetséges: maestro, mastercard, Visa, Barion Payment Zrt. által üzemeltetett fizetési rendszeren keresztül, amelyhez az Alapítvány nem fér hozzá. A fizetésnél megadott személyes adatokat a Barion Payment Zrt. kezeli a hatályos szabályzatának megfelelően.
  További információ https://www.barion.com/hu/

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a regisztráció során megadott e-mailcímre küldjük meg elektronikus számla formájában.

9. Elállás joga

A fogyasztónak jogában áll az előfizetést visszamondani (vásárlástól elállni) indoklás nélkül.

Amennyiben a szolgáltató a teljesítést megkezdte az elállási jog nem gyakorolható.

A teljesítés a web shop videó tárhoz való hozzáférés engedélyezésével teljesül azzal hogy a fogyasztó a belépőkódjával sikeren belépett és legalább egy videót részben vagy egészben megtekintett és/vagy letöltött.

A fogyasztó írásbeli bejelentése alapján a szolgáltató 2 munkanapon belül téríti vissza a szolgáltatás díját.

A fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási elállási jogát elveszíti.

10. Szavatosság

Amennyiben a web shop videó tárban rögzített videók, egyéb szolgáltatással a fogyasztó nem elégedett úgy a szolgáltató a fogyasztó írásbeli bejelentését követően 2 munkanapon belül a szolgáltatás árát visszatéríti. A visszatérítés csak a már megkezdett de még le nem járt előfizetés kapcsán megfizetett díjak kapcsán van lehetőség.

Szavatossági igény támasztani ingyenes hozzáférés biztosítása esetén nem lehet.

11. Panaszok intézése

Az üzemeltető a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni,az üzemeltető adati között megjelölt helyen, és a panaszt a felvétel napjától számított öt évig, az arra adott válasszal együtt megőrizni. Az üzemeltető a hozzá érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ kell hogy adjon. Amennyiben panaszra az üzemeltető elutasító választ ad, azt írásban meg kell indokolnia. Az üzemeltetővel kötött szerződéséből eredő jogviták elsősorban békés úton, megállapodással a felek között, vagy a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóság előtt intézhetők. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, marad a felek számára a bírósági út.

12. Adatkezelés

Az üzemeltető a www.mezeieszter.hu weboldal használata során a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki kívülálló harmadik személy számára, kivéve abban az esetben amennyiben a alvállalkozója számára. (Pl: futárszolgálat), a megrendelés kézbesítéséhez ez szükséges.

A www.mezeieszter.hu böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az üzemeltető kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat az üzemeltető a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a www.mezeieszter.hu oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A www.mezeieszter.hu böngészése illetve a regisztráció folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, leiratkozás kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban.

A megrendeléssel kezdődő eljárás során a 2011. évi CXII. törvény rendelkezései az irányadók, a szolgáltató adatvédelmi nyilatkozata a honlapon érhető el.

13. Egyéb rendelkezések

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

2020. 04. 16.