Blog

Bombaforma Program Eredmények
2022. január 27. bombaforma, fogyás Megosztás
Bombaforma Program Eredmények

Január 17-én elstartolt az 5 hetes Bombaforma Program 2022-es év első csapatával: 18 elszánt és céltudatos hölggyel!

A személyes egyéni online konzultációk alapján meghatározott étrend és edzésterve elküldve.

A táplálék kiegészítő csomag(étkezéshelyettesítő DR. VIT LAGOON DIET SHAKE, LIPO EXTRA, L-CARNITINE) is mindenkihez rendben  megérkezett.

Az első hét mindig a legkeményebb és most vasárnapi online találkozón értékeltük ki az tapasztalatokat. Azonban első hét tapasztalatai magukért beszélnek!

A zárt csoportunkban is támogató, pozitív, baráti légkör alakult ki már a legelső naptól. Mindenki segíti a másikat étel ötletekkel fogyást segítő recepttel, tanácsokkal! 

Az első 6 nap adatai alapján a csapat összesen több mint 36kg-ot fogyott es minimum 4-szer tornázott online a neki összeállított edzésterv szerint ez mindösszesen 67,5óra online edzés jelent!

A legjobb eredmény a legnagyobb fogyás 3,8kg volt egy hét alatt.

Szombaton mindenki megkapta a következő heti edzéstervet és étrendet, úgyhogy haladunk tovább céltudatosan!

Terv szerint a következő hét végén egy nagyszerű coach/előadó Körmendi Anita fog velünk beszélgetni és előadást tartani a rendszerezéstől, időbeosztás fontosságáról és a kifogáskezelésről. A kifogáskezelés érzékeny téma de rendkívül fontos ha sikert akarunk elérni és különösen akkor ha az eredményeket leadott kilókat bombaformát meg akarjuk tartani.

Mezei Eszter,