Blog

Otthoni Edzés Előnye
2023. november 26. online edzés Megosztás
Otthoni Edzés Előnye

Otthoni online torna nyilvánvaló előnye hogy megkönnyítik az emberek számára a rendszeres testmozgást és egészségük fenntartását.

Összeszedtem néhány érvet, előnyt az online torna melett amelyekre talán elsőre nem is gondolnál!

Személyre szabhatóság és magánélet

Kicsi gyerek mellett talán a legnehezebb megoldani a rendszeres mozgást. Azonban az online edzés tökéletes választás lehet egy ilyen élethelyzetben. Otthon végezhető amikor a gyermek alszik(fülhallgatót fel) vagy akár gyerek mellet is végig lehet csinálni egy online edzés órát.

Privát szféra: Otthon, zárt ajtók mögött a saját komfortzónádba tornázol!

Egészségvédelem: Különösen influenza járványidőszakokban az otthoni online torna minimalizálhatja fertőzés lehetőségét. Létezhet olyan élethelyzet pl műtétből felgyógyulás, immunkezelések, amikor orvosilag nem ajánlott közösségben menni.

Rugalmasság és kényelem

Bármikor, bárhol: Az online torna lehetővé teszi, hogy saját otthonod kényelméből vagy akár bárhol, internetkapcsolat segítségével tornázhass.

Időbeosztás: Rugalmas időbeosztásban tudsz tornázni, nincs szükség arra, hogy alkalmazkodj egy terembérleti időponthoz vagy egy edzőterem nyitvatartási idejéhez.

Utazás: Bárhonnan is nézzük, kell legalább 30-40 perc, hogy el és hazajussunk, ha fitnesz terembe járunk. Ezt az időt simán megspórolhatod online edzéssel.

Hozzáférhetőség és változatosság

Sokféle lehetőség: Számos stílus edzésfajta közül válogathatsz olyan edzések közül, amelyek éppen megfelelnek igényeidnek és képességeidnek (és a hangulatodnak).

Kipróbálhatsz új mozgásformákat vagy akár a kedvenc órádat csinálhatod újra. Az online edzéstárban mentheted kedvenc óráidat.

Költségmegtakarítás

Nyilván nem a „megtakarítás” a legfőbb érv ha már rávetted magad a rendszeres mozgásra, de azért nem utolsó szempont hogy egy havi fitneszbérlet töredékéből rengeteg online edzés közül tudsz választani.

Az otthoni online tornázás sokak számára praktikus és hatékony módszer lehet a rendszeres testmozgás fenntartására és az egészséges életmód kialakítására.

Próbáld ki az online edzés!  Most már több mint 300 edzés videó közül lehet választani. Nagy kedvenc az Alakformáló edzés Célzott Edzés videók és egyre többen szeretik meg a Pound Fit órákat ami Magyarországon új edzés típus egy örültebb rock-zenés-dobütős-kardió edzés. Népszerűek a zenés táncos online edzések mint a Zumba amelyik minden korosztálynak ajánlott. 

Vagy komolyabb kalória égetéshez hatékony Intervall edzések. (PILOXING edzés) 

 

Gyere próbáld ki az Online Edzés videó tárat.

 

Mezei Eszti