Blog

Online Zumba Óra
2022. január 21. zumba óra, gyerek torna Megosztás
Online Zumba Óra

Egy Zumbafitness egy latin zenén és tánclépéseken alapuló csoportos fitness óra.

Zumba edzés alkalmával  a dinamikus táncmozdulatok egyszerűen kombinálhatóak koreográfiákká és úgy vannak összeállítva hogy akár kezdő Zumba óra látogatók is hamar követni tudják a Zumba oktató instrukcióit. Pont a könnyű elsajátíthatóság teszi lehetővé a zumba kezdőknek is szlogen jogos használatát. Sokak szerint a Zumba a sikerét az egyszerű követhetőségnek és az élvezetes latin hangulatú zene és életérzésnek köszönheti.

A Zumba óra intenzitástól függően kitűnő kardió és egy 40 perces zumba óra alatt a teljes testünket át tudjuk mozgatni.

Élvezetes mivel mindezt úgy érjük el hogy közben nem is vesszük észre hogy valójában fitness órán vagyunk. Nagy előny Zumba edzés során a sokszínűség, hogy igazából csak a Zumba oktató fantáziáján múlik a zene és koreográfia változatossága.  Ugyanis a különböző stílusú latin zenéből nincs hiány, sőt reneszánszát éli a modern-pop latin zene.

Zumba óra idősebbeknek is kitűnő átmozgató edzés lehet olyannyira, hogy a Zumba Fitness külön programot kínál az idősebb korosztálynak Zumba Gold néven. Van gyerek Zumba is ami jó lehetőség elkezdeni, bevezetni a mozgástudatos nevelést.

Ha már haladók vagyunk,kis gyakorlással, jó tesz az önbizalomnak (és jól is mutat) ha egy teljes koreográfiát latinosan végig tudunk táncolni legyen az merengue vagy batchata tánc.

Egy jól felépített  Zumba órán jelentős kalóriát használunk, úgy hogy közben kikapcsolhatunk és  kiengedhetjük a gőzt.

Így nem csoda hogy aki egyszer megszerette a Zumbát az egy életre szerette meg!  Persze sok múlik a Zumba oktatón hogy változatos zenékkel, követhető tánclépésekkel készüljön, és hogy érthetően test-kézmozdulatokkal vezesse végig a Zumba órát.

Zumba népszerűségét a csoportos fitnesz órák (covid) korlátozottsága sem befolyásolta.

Az otthoni edzések során az online Zumba az egyik legnépszerűbb óratípus. Talán mert egy jó Zumba oktató személyisége (és a technológia közösen) képes jó hangulatot biztosítani az online Zumba edzés során.

Az online Zumba óra kitűnő lehetőség olyanok számára aki szeretik a csoportos fitnesz órák hangulatát de egyedül szeretnek mozogni, edzeni.  Azok számára is megoldás az online Zumba akiknek csupán egy-egy óra lehetőség van a mozgásra kikapcsolódásra, például pici baba mellett ideális választás az otthoni edzéshez az online Zumba.

Online Zumba edzés videók egyszerűen jó minőségben korlátlanul elérhetőek a videó tában.

Ha szeretnéd kipróbálni az online Mezei Eszter Zumba hangulatát akkor itt a lehetőség akár ígyen Zumba óra kipróbálására is.

 

Mezei Eszter Fitness