Blog

Megújúlt az Edzés Videó-tár
2021. november 9. edzés videó tár Megosztás
Megújúlt az Edzés Videó-tár

Meghallgatva az igényeket és rengeteg ötletezés, fejlesztés után sok-sok új, hasznos funkcióval egészítettük ki az edzés videó tárat hogy könnyebb legyen az otthoni edzés.

Van már „kedvencek” és "Legújabb videók" mappa, lehet értékelni az edzés videókat, edzés videók címkéket kaptak amelek segítenek a gyors elérésben(mint például has edzés, kardió, babát várva stb). Látható már edzés videók zene-lejátszási listája „play-list” iha tudni szeretnéd a kedvenc zeneszámot a videó alatt. Teljesen új lett az ügyfél-profil is és hamarosan már Google vagy Facebook profillal is be lehet majd könnyen jelentkezni.

OTP szép kártya elfogadás is lehetséges lesz az oldalon. Szép kártya elfogadásra most is van lehetőség telefonon keresztül. Lesz ajándék-kártya is, szuper kedvezményekkel.

És még korántsem végeztünk az idei évre!

Jön az online közösség, FittProgram edzés tervvel online. Étrend tanácsadás és étrend kiegészítők azoknak akik komolyan gondolják a céljaik elérését.

Indul hamarosan a BombaForma program.

Addig is bátran próbáld ki az edzés videó tárat ahol most már több mint 160 edzés videó közül lehet választani folyamatosan bővülő edzésformák közül. Van zenés táncos edzés Zumba amelyik minden korosztálynak ajánlott vagy komolyabb kalória égetéshez Intervall  edzések. Van sok sok Gyerek Zumba, Baba mama edzés videók. PILOXING edzésvideók  ami a balett boksz tánc kombinációja. Nagy kedvenc az Alakformáló videók és egyre többen szeretik meg a Pound Fitness Magyarországon új edzés típus ami egy örültebb rock-zenés-dobütős-kardió edzés. 

 

Gyere próbáld ki a megújúlt videó tárat.

 

Jó edzést!

Lángos Róbert és Mezei Eszter