Blog

RiminiWellness 2023
RiminiWellness 2023

Eljött a várva-várt ÉN időm!

Anyuval mentem életemben először Riminibe. Elkísért, mert nem szerette volna ha 1100km-t egyedül vezetek.

Mindez 8 éve történt. Azóta 1 Riminit hagytam ki, mert Esztikével(lányom) már „görögdinnye” állapotban voltam. Menni akartam akkor is, de beláttam, hogy nem lett volna az igazi.

Tavaly azokkal a barátokkal mentem, akik a COVID alatt a lelket tartották bennem és a családommá váltak. Életünk bulija volt!

Idén ismért útra kelünk… és a csapat bővült.

 

Ami számomra még nagyobb öröm, hogy Ágnessel együtt fogunk a színpadra lépni és képviseljük kis hazánkat!

Tavaly ilyenkor azon gondolkoztam, hogy ennyi gyógyszert fel lehet -e vinni a repülőre… kész gyógyszertár voltam… fájdalomcsillapító, izomlazító, gyulladáscsökkentő. Rimini után pedig a műtő volt a következő utam(fúziós gerinc csigolya műtét). Hazajövetel után ismét az Országos Gerincgyógyászati Központba vezet az utam, de most már az 1 éves ellenőrzésre megyek teljesen felépülve!

Az élet nagy ajándéka, hogy továbbra is azt tudom csinálni, amit szeretek, azokkal akiket szeretek!!

Rimini!!! Vigyázz!!!! JÖVÜNK!!!!

Aki esetleg nem tudná Riminiwellness egy éves rendezvény, amely az egészség, a fitnesz, a testmozgás és a wellness iránt érdeklődők számára kínál inspirációt, információt és lehetőségeket. A rendezvény a sport, a testmozgás, a táplálkozás, a szépségápolás és a jó közérzet világát öleli fel, és számos különböző tevékenységet és programot kínál a látogatóknak. Itália Rimini városában kerül megrendezésre ez a  négy napos fitnesz esemény.

A Riminiwellness egy kiváló lehetőség az egészséges életmód iránt érdeklődőknek és azoknak, akik szeretnék felfedezni a sport és a testmozgás világának legfrissebb trendjeit és lehetőségeit.

Az esemény fő jellemzői és programjai a „Fitness és testmozgás” A Riminiwellnessen számos különböző edzésforma és sportág bemutatására kerül sor. A látogatók kipróbálhatják és megismerhetik a legújabb edzési trendeket és módszereket.

Mi idén is Pound Fitt programmal érkeztünk.

 A „Wellness és egészség” témában rengeteg érdekes új trendeket kipróbálható fitness kütyüket kínálna bemutatásra plusz: van lehetőség kipróbálni mindenféle masszázs és spa-kezelések.

A rendezvényen találkozhatnak táplálkozási szakértőkkel, dietetikusokkal és más szakemberekkel, akik tanácsokat adnak az egészséges étkezés és az életmód kialakításához bemutatják a legújabb irányzatokat hogy éppen mostanában mit hogylehet enni és mit nem.

Azért mi konzervatívan az olaszkaja irányzatot próbálgattuk rendszeresen minden nap, a kedven éttermünkben!

 

Számomra ez nem kizárólag szakmai kirándulás, hanem elsősorban kikapcsolódás. Ezek azok az alkalmak amikor a fitnesz ipar nagy neveivel találkozhatsz testközelben és OTT LEHETSZ AZ ÓRÁIKON!

 

Hermann Melo , Thank you!

 

Ma is volt “csapatácska”! Mekkora élmény itt lenni…. Szívem tele hálával #poundfit #poundfithungary #mezeieszterfitness

 

Az idei Rimini wellness minden elvárásunkat felülmúlta….

Zseniális csapat, szuper idő, isteni olasz kaja és fagyi, Pound , Zumba , ugrabugra… jövőre ugyanitt!

Rimini #poundfit

Jövőre folytatjuk!

Eszti