Blog

Aerobik IV. Magyar Kupa Verseny
Aerobik IV. Magyar Kupa Verseny
A tegnapom annyira pörgős volt, hogy kellett egy kis idő, hogy leülepedjenek az élmények!
 
Ma reggel felkeltettek a gyerekek 8 után, kávéztam egyet, megfőztem az ebédet és megetettem a családot. Letettem a legkisebbeket aludni, feldobtam egy kis színpadi sminket , megcsináltam a verseny kontyomat. Izussal elmentem a Folyondár Sportcsarnokba az aerobik Magyar Kupa döntőjére, miközben apa a kicsikkel itthon tartotta a frontot.
 
Magyar bajnokok lettünk! ❤️????????
Óriási boldogság és ünneplés után hazajöttünk , vacsorát adtam a családnak, megfürdettem, letettem a kicsiket és most a nagyokkal egy moziestre készülünk egy nagy adag pattogatott kukoricával...Egy szimpla szombati nap ????????????
 
A "mami" csapattal szerintem életünk legjobb gyakiját bemutattuk és sikerült, amit megálmodtunk....
 
 
 
 
Összeálltunk megint és egy irtó menő gyakorlattal az Aerobik Magyar Kupa VI. fordulóját is megnyertük challenge felnőtt kategóriában. 
 
Mezei Eszter, Rutkovszky-Bacsó Zsuzsi, Murinkó Orsolya, Gannoruwa-Kelemen Kinga, Nagy Erika, Katona Enikő
Verseny Csapat
 
Számomra óriási dolog és megtiszteltetés, hogy világbajnokokkal és régi válogatott kerettagokkal lehetek egy csapatban… így 40 évesen!!!!
 
Köszönöm a csapattársaknak , a családomnak, a Láng Sportegyesület - sport aerobik és Fit-Kid gyerekeinek , Csaba Hulényi és a Team Fitness nek, hogy mindenben segítettek bennünket a felkészülésben.
 
Most mondhatnám, hogy egy kis pihenés jön... De nem ????????????
 
Üdv,
Mezei Eszti