Blog

Új edzés típus a videótárban
Új edzés típus a videótárban

Sokan vagyunk, akik az otthoni edzés alkalmával a teljes test átmozgatása edzése mellett hetente több alkalommal célzottan egy-egy testrészre külön is fókuszálunk (vagy ahogyan az edzésterv előírja).

Ilyen területek a láb comb edzések és vele együtt a fenék edzések valamint a has központ erősítő edzések.  Alakformálás részeként vagy azt kiegészítve jó eredményeket tudunk elérni ha a megszokott kardió vagy intervall edzés mellé hetente kétszer csak egy területre koncentrálunk.

Népszerű területek a has és a fenék, különösen amikor a fogyás a cél.  Mert bár lokálisan nem lehet fogyni azonban izmok erősítése nélkül nem lesz lapos has sem formás fenék.

A lábra edzéseket is érdemes külön edzést szentelni mivel nagytömegű összetett izomzatról van szó.

A jó hír hogy otthoni edzés részeként most már külön kategória alatt lehet válogatni a célzott edzés videók közül.  Online edzés alkalmával könnyen „felépíthető” az adott célzott edzés a rendelkezésre álló blokkokból pont úgy, mint egy személyi edzés alkalmával.

A legtöbb gyakorlatot edzőtársammal( Kuti György ) először pontosan bemutatunk, különösen figyelve a helyes testtartásra, így az online edzések alkalmával könnyen követheted, megtanulhatod a helyes edzés gyakorlatokat.  

 

Célzott online edzés videók

A megújult videó tárban most már közel 180 edzés videó közül lehet válogatni és most már a tartalom bővült fókuszált célzott edzés videókkal is.

 

Jó Edzést!

Mezei Eszter