Blog

Bombaforma Életmódváltó Mentor Program
2021. december 18. bombaforma Megosztás
Bombaforma Életmódváltó Mentor Program

Élindítottuk a jelentkezést a következő BOMBAFORMA PROGRAM ra. 

5 hetes komplex életmódváltó és mentor program, személyedre szabott ÉTREND és EDZÉSTERV mellett személyes közvetlen kapcsolattartás és Mentorok által motivál erőt ad hogy elérd a célodat legyen az fogyás vagy alakformálás.

Folyamatos személyes kapcsolatártást motiválás mellett tapasztalt szakemberek tanácsaival, segítségével segít tartós eredményt elérni.

Minden hétvégén online találkozunk és az egyéni és a közös megbeszélések alkalmával kiértékeljük az elvégzett feladatokat, teljesített étrendet, edzéseket.

Szakemberek, coach-ok és dietetikus  beszél étkezésről, életmódváltás ról, időbeosztásról, nőiességről, céltudatosságról azért hogy az elért eredményeket, a programot követően  istartósak legyenek.

Mindezt egy egyedi fejlesztésű online edzés és étrend támogató program kezeli.  Privát online felület ahol az összes információ egy helyen elérhető. Programban kezelhető a heti tervezett étrend és "megalósúlt" étkezések fényképpel  étkezési naplóként, személyre szabott edzésterv napi blokkokkal specifikus edzés videók kal, követhető a testsúly változás, a kalória bevitel.

Komplex életmódváltó programot igyekeztünk összetenni!

 

 

Ha szeretnél változtatni de érzed hogy egyedül nem megy akkor BOMBAFORMA PROGRAM neked való!

 

Mezei Eszter